4 Augustus, ochtend

Toen ik uit bed stapte was de lucht grijs en leek potdicht te zitten. Maar eenmaal schoon en aangekleed beneden brak het wolkendek open. Vanuit mijn woonkamer zie ik niet veel lucht en dus klom ik naar de zolder om vanuit het zolderraam een foto te maken. Eenmaal daar kwam er net een grijze sluier voor de prachtig witte wolken.

Maar zo met mijn hoofd uit het zolderraam kon ik ook eens de dakpannen van dichtbij bekijken. En ziedaar, er groeide een mosje op.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “4 Augustus, ochtend”

  1. Margo avatar

    Kijk eens aan, het lijkt wel een egeltje!!

  2. Esther avatar

    Wauw! Wat mooi zeg van zo dichtbij! Ik kwam vanochtend in het bos ook veel mos tegen. Had niet gedacht dat het er van dichtbij zo mooi uit zou zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *