Ochtend

4 Augustus, ochtend

Toen ik uit bed stapte was de lucht grijs en leek potdicht te zitten. Maar eenmaal schoon en aangekleed beneden brak het wolkendek open. Vanuit mijn woonkamer zie ik niet veel lucht en dus klom ik naar de zolder om vanuit het zolderraam een foto te maken. Eenmaal daar kwam er net een grijze sluier voor de prachtig witte wolken.

Maar zo met mijn hoofd uit het zolderraam kon ik ook eens de dakpannen van dichtbij bekijken. En ziedaar, er groeide een mosje op.

2 gedachten over “4 Augustus, ochtend

  1. Wauw! Wat mooi zeg van zo dichtbij! Ik kwam vanochtend in het bos ook veel mos tegen. Had niet gedacht dat het er van dichtbij zo mooi uit zou zien…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.