13 Augustus, ochtend

Eind vorig jaar had ik een nestkastje gekocht. Niet dit sierdingetje maar een echte. Eentje met een zijkant van plexiglas met een deurtje er voor zodat je af en toe naar de jongen kunt kijken. Ik heb het nestkastje gisteren opgehangen naast het raam van de computerkamer. Met een beetje geluk kan ik volgend jaar vanachter mijn buro genieten van de vogels.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “13 Augustus, ochtend”

  1. Ank avatar

    Het is een prachtplek die je voor dat vogelhuisje hebt uitgekozen zoals ik zelf heb kunnen constateren, ik hoop voor jou en voor ons dat het bewoond raakt want dan komen er mooie foto’s!

  2. frank avatar

    haha
    ik zie het al helemaal voor me
    🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *