Ochtend

13 Augustus, ochtend

Eind vorig jaar had ik een nestkastje gekocht. Niet dit sierdingetje maar een echte. Eentje met een zijkant van plexiglas met een deurtje er voor zodat je af en toe naar de jongen kunt kijken. Ik heb het nestkastje gisteren opgehangen naast het raam van de computerkamer. Met een beetje geluk kan ik volgend jaar vanachter mijn buro genieten van de vogels.

2 gedachten over “13 Augustus, ochtend

  1. Het is een prachtplek die je voor dat vogelhuisje hebt uitgekozen zoals ik zelf heb kunnen constateren, ik hoop voor jou en voor ons dat het bewoond raakt want dan komen er mooie foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.