15 Augustus, ochtend

Nee, weer geen zonsopgang maar een zonsondergang bij Westenholte. Gisteravond heb ik later op de avond wat spullen weggebracht en daar rond die tijd de zon ook zou ondergaan had ik de camera meegenomen.

Ik was net bij het slootje toen ik weer de scherpe roep van een ijsvogel hoorde. Ik had gedacht dat hij weer langs was komen vliegen maar toen ik naar de wilgenboom aan de overkant keek zag ik hem op een tak zitten. Een fractie van een seconde maar, toen vloog hij weg.

Terwijlk de zon steeds verder zakte liep ik verder langs het pad. Aan het eind, bij de kolk, staan een paar knotwilgen, hun bladerkronen bol en rond.

Met nog een laatste kleurflikkering was de zon helemaal verdwenen. Tijd maar weer om naar huis te gaan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “15 Augustus, ochtend”

 1. Ank avatar

  Ik heb nog aan je gedacht toen ik gisteren de zonsondergang zag, ik had al zo’n vermoeden dat je deze wel zou “pakken”. Dat IJsvogeltje gaat je ook vast wel een keer lukken. Foto 3 van het slootje is erg mooi net als de rest trouwens!

 2. Esther avatar

  Wat een prachtige foto’s weer zeg. Ik ben gisteravond voor het eerst de zonsondergang gaan fotograferen. Heeft wel iets magisch he zo bij het schemer…

 3. Steph avatar

  Mooi mooi mooi!

  Vanuit de trein heb ik vanochtend trouwens ook weer kunnen genieten van fraaie nevelen in de Oostvaardersplassen en vlak vóór Weesp. Helaas geen foto’s…

 4. Marmein avatar

  Gelukkig ben ik vrij vandaag Steph. Ik heb vanmorgen dan ook heerlijk kunnen genieten van de nevelen in de Dellen. :mrgreen:

 5. Aly avatar

  Heeeeeeeeeel mooi Marmein.
  De kleuren zijn Super!!
  Fijn weekend
  Aly

 6. Margo avatar

  WAUW! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *