22 Augustus, ochtend

Geplaatst op

De woonkamer is klaar voor het leggen van de houten vloer. Dit weekend komt mijn zwager eerst helpen om de keuken uit mijn huidige huis te verplaatsen naar mijn nieuwe huis. Daarna kan ik de vloer gaan leggen, het wordt een massief eiken blanke vloer met witte olie. Het zal er dan eindelijk ‘af’ uit gaan zien.

De foto is gemaakt met mijn mobieltje, vandaar het wat vreemde formaat.

2 reacties op “22 Augustus, ochtend&rdquo

  1. Dat wordt dus flink klussen dit weekend, ik wens je veel succes. Het gaat prachtig worden, zeker weten!

  2. Mobieltjes zijn prima voor dit soort foto’s. Krijgen we er straks ook een als ’t ligt?
    Succes en werk ze, voor jou zal het niet uitmaken dat het inmiddels herfst is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.