23 Augustus, ochtend

Een hele tijd geleden kocht ik een potje bassilicum en salie. Ik had nog peterselie en bieslook in de keuken staan. Met het zicht op de verhuizing leek het mij verstandig om al die tuinkruiden niet in de tuin te zetten maar in een zinken teil die toch al jaren rondom het huis zwierf.

Dat bleek een goede keus. Meestal verpieteren de potjes tuinkruiden maar in de teil groeien ze als kool. De bassilicum maakt het helemaal bont, die groeit en bloeit boven alle kruiden uit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “23 Augustus, ochtend”

  1. Margo avatar

    Heb je die teil in de tuin staan? Komt die dan niet vol water te staan? (Ik wil ook wat kruiden buiten hebben, heb nu alleen peterselie)

  2. Steph avatar

    Goed idee! Ik heb ook nog een zinken teil plus een halve zak tuinaarde over en bij mij in de keuken verpieteren de kruidenpotjes al snel, ook al geef ik ze geregeld water. Morgen maar eens langs Lidl en/of Aldi om potjes kruiden in te slaan.

    Aansluitend op de vraag van Margo: heb je gaten onderin de teil gemaakt zodat overtollig water kan wegvloeien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *