24 Augustus, ochtend

Vanmorgen ben ik weer even op de fiets gestapt om te zien of er langs de waterkant wat te bewonderen viel. En dat was er. De foto’s moeten echter even wachten op een volgend logje. Vandaag gaan ZwagerJ en ik verder met het plaatsen van mijn huidige keuken in mijn nieuwe huis.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “24 Augustus, ochtend”

  1. Steph avatar

    Succes met de verhuizing van de keuken! Lijkt me nog een hele klus om die puntgaaf over te krijgen…

  2. Marie-Claire avatar

    Vind jou wel stoeah.. (stoer voor niet Hagenezen..) Ben benieuwd of het goed gelukt is !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *