26 Augustus, ochtend

Vanmorgen heb ik mij een beetje verslapen. En omdat ik na het werk nog van alles wil doen en dus op tijd weg wil moest ik even haasten om niet te laat op het werk te zijn. Geen tijd voor een ochtendfoto dus. Dan maar een foto uit de oude doos. Deze heb ik sinds gisteren als buroblad staan op de pc op het werk.

Mocht je deze foto ook als buroblad willen hebben dan kan dat. Klik  hier om naar de grote foto te gaan zodat je hem als buroblad kunt instellen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “26 Augustus, ochtend”

 1. frank avatar

  nee dank je,
  ik heb de foto van gisteren, de gaspit, al op mijn bureaublad gelegd 😆
  mvg.
  fvn.

 2. Marie-Claire avatar

  Wat een plaatje, mooi hoor !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *