28 Augustus, ochtend

Soms heb je van die dingen in huis die toen je ze kocht ze vreselijk handig leken. Maar meestal verdwijnen ze in een kast en kijk je er niet meer naar om. En toch ook weer zonde om weg te gooien, je weet immers maar nooit.

Zo ook deze vochtige doekjes. Ik zag anderen ze altijd driftig gebruiken, dat leek mij ook wel wat voor wanneer ik bijvoorbeeld weer eens opstond na een foto gemaakt te hebben op de modderige grond. Maar voor mij waren ze niet zo geschikt blijkbaar.Of ik vergat ze, of ik had mijn handen al afgeveegd aan mijn broek voor ik aan de doekjes dacht. En ach, de broek was dan toch al vies en met vieze handen de fototas open maken om bij de doekjes te komen is ook weer zo wat.

En zo ligt dit doosje met vochtige doekjes al jaren ongebruikt in huis. Tot nu. Nu ik geen keuken meer heb en geen stromend water op de begane grond zijn ze toch wel handig om snel mijn handen een beetje schoon te maken. Net op tijd, want de doekjes beginnen al aardig op te drogen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *