Bezoekers

Ik heb een paar daagjes vrij genomen om eens flink te klussen. Nu de keuken verhuisd is kon de muur aangepakt worden, moest de aansluiting op de close-in boiler aangepast worden, een oplossing worden gevonden voor het stukje muur achter het aanrecht en natuurlijk de vloer leggen.

Toen ik vanmorgen een stuk gereedschap uit de garage wilde pakken zat er midden op het pad ineens een kikker. Xarak hoeft zich hier straks niet te vervelen denk ik.

Nadat ik de foto had gemaakt en de camera weer terug had gelegd zag ik twee vechtende houtpantserjuffers. Die waren niet meer op bezoek geweest sinds Frank geholpen had met schilderen. De camera maar weer gehaald en even een foto gemaakt van een van de juffers nadat ze uitgevochten waren.

Uiteindelijk heb ik mijn stuk gereedschap gepakt en ben aan de slag gegaan. Tegen het eind van de middag was ik al aardig opgeschoten. Het stukje muur achter het aanrecht is gestuked, de close-in boiler staat weer recht en het eerste gedeelte van de vloer ligt. Als het meezit komt de vloer morgen af en kan de olie er op.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

8 reacties op “Bezoekers”

 1. Margo avatar

  Zo dat gaat lekker! Nou niet al te veel afleidende rondspringende en -vliegende fotoobjecten en je bent zo klaar!! :mrgreen:

 2. Marie-Claire avatar

  Ik heb diep respect voor al jouw klustalenten.

 3. Ank avatar

  Ik vind het ook geweldig knap hoor wat je allemaal doet en durft aan te pakken. Je woont straks in een paleisje!

 4. frank avatar

  Dat is een vreemd gezicht,
  nu dat keukenblok vervangen is,
  heb je nog wel genoeg kastjes voor alle spullen ❓
  oja, je had al geen bovenkastjes
  mvg.
  fvn.

 5. Margo avatar

  Doe je het zonder bovenkastjes??? 😯
  Ik weet al niet waar ik m’n keukenspullen moet laten, en heb véél meer kastjes dan dit.

 6. frank avatar

  ja margo,
  ik snap het ook niet,
  waar laat marmein al haar spulletjes ❓
  haha, ik ben benieuwd
  mvg.
  fvn.

 7. Marmein avatar

  Het is een extra hoog en diep keukenblok dus er kan heeeeeel wat in. Maar ik denk wel dat er nog bovenkastjes komen. Niet zozeer voor de keukenspullen als wel de voorraad. Daar heb ik nu de kelder voor en die heb ik straks nietmeer.

 8. Rileo avatar

  Goh Marmein had ik toch even een groene juffer in mijn geheugen, bleek het volgens jou een houtpantser juffer te zijn en dat had je goed. Man man man er zijn net zoveel juffers als mensen. Toevallig plaatste ik ook deze zelfde juffer op mijn log maar dan in AA en Hunze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *