Ik heb een paar daagjes vrij genomen om eens flink te klussen. Nu de keuken verhuisd is kon de muur aangepakt worden, moest de aansluiting op de close-in boiler aangepast worden, een oplossing worden gevonden voor het stukje muur achter het aanrecht en natuurlijk de vloer leggen.

Toen ik vanmorgen een stuk gereedschap uit de garage wilde pakken zat er midden op het pad ineens een kikker. Xarak hoeft zich hier straks niet te vervelen denk ik.

Nadat ik de foto had gemaakt en de camera weer terug had gelegd zag ik twee vechtende houtpantserjuffers. Die waren niet meer op bezoek geweest sinds Frank geholpen had met schilderen. De camera maar weer gehaald en even een foto gemaakt van een van de juffers nadat ze uitgevochten waren.

Uiteindelijk heb ik mijn stuk gereedschap gepakt en ben aan de slag gegaan. Tegen het eind van de middag was ik al aardig opgeschoten. Het stukje muur achter het aanrecht is gestuked, de close-in boiler staat weer recht en het eerste gedeelte van de vloer ligt. Als het meezit komt de vloer morgen af en kan de olie er op.