Ochtend

6 September, ochtend

Je vindt nog eens wat wanneer je inpakt voor de verhuizing. Jaren geleden was ik mijn hamer kwijt Onlangs vond ik hem terug in een doos op de vliering. Nu ben ik de ‘gelukkige’ eigenaar van 3 hamers. Wedden dat wanneer ik er na de verhuizing er eentje nodig heb ik er geen een kan vinden ?

9 gedachten over “6 September, ochtend

  1. Zorg voor een noodkoffertje met het belangrijkste gereedschap, en wat spijkers en schroefjes, en dat je altijd je hamer ed daar terugzet. Zet dat koffertje in de meterkast of zo. Dat werkt echt!

  2. een goed advies is nooit weg. kheb inmiddels een meterkast van drie bij drie. prachtige foto. zit een leven aan vast. doet me denken aan huisman.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.