Ochtend

7 September, ochtend

Dat was hem dan, mijn laatste nachtje in dit huis. Ik heb er altijd met veel plezier gewoond, maar nu wordt het tijd voor wat anders. Ik drink nog even mijn cappuccinoen dan gaan de mouwen omhoog. Ik kijk nu al uit naar vanavond: neerploffen op mijn bank die dan op een heel andere plek zal staan.

8 gedachten over “7 September, ochtend

 1. eigenlijk best gezellig …
  maar je nieuwe huis ligt op een geweldige locatie,
  zowel dat doodlopende, rustige straatje
  als de buitenomgeving,
  veel plezier en geluk op je nieuwe adres
  mvg.
  fvn.

 2. Wat gezellig idd, op de dag van mijn verhuizing was het een grote ‘puinhoop’ in mijn huis.
  Veel succes vandaag en veel plezier en geluk in je nieuwe huis !

 3. Succes! Heb je voldoende handjes om te helpen? We zien vanavond de foto van de nieuwe woonkamer wel denk ik?
  Beetje weemoedig ook vanwege het afscheid?

 4. Aanvankelijk begreep ik niet waarom je dit waanzinnig leuke huis en gezellige buurtje ging verlaten, maar naarmate je ons liet zien hoe heerlijk buiten je gaat wonen, kon ik het steeds beter begrijpen!

  Heel erg veel geluk en plezier op je nieuwe stekkie gewenst!!!

  Ik ben overigens ook benieuwd hoe Xarak het nieuwe huis vindt. Houd je hem een paar dagen/weken binnen of mag ie direct de nieuwe omgeving gaan verkennen? Als hij maar niet terugwandelt naar het oude huis…

 5. Hee Marmein,
  Wat een mooie kamer had je, ik hou echt van zulke vensters.
  Máár je nieuwe huisje ziet er ook prima uit als ik dat zo op je foto’s zag.
  Dus meid, neem afscheid van je oude huisje en op naar je nieuwe huis!

  Groetjes Esther

 6. Succes met de allerlaatste loodjes vandaag en heel veel geluk en plezier in je nieuwe woning. Aan de omgeving zal het niet liggen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.