7 September, ochtend

Dat was hem dan, mijn laatste nachtje in dit huis. Ik heb er altijd met veel plezier gewoond, maar nu wordt het tijd voor wat anders. Ik drink nog even mijn cappuccinoen dan gaan de mouwen omhoog. Ik kijk nu al uit naar vanavond: neerploffen op mijn bank die dan op een heel andere plek zal staan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

8 reacties op “7 September, ochtend”

 1. frank avatar

  eigenlijk best gezellig …
  maar je nieuwe huis ligt op een geweldige locatie,
  zowel dat doodlopende, rustige straatje
  als de buitenomgeving,
  veel plezier en geluk op je nieuwe adres
  mvg.
  fvn.

 2. Marie-Claire avatar

  Wat gezellig idd, op de dag van mijn verhuizing was het een grote ‘puinhoop’ in mijn huis.
  Veel succes vandaag en veel plezier en geluk in je nieuwe huis !

 3. Margo avatar

  Succes! Heb je voldoende handjes om te helpen? We zien vanavond de foto van de nieuwe woonkamer wel denk ik?
  Beetje weemoedig ook vanwege het afscheid?

 4. Steph avatar

  Aanvankelijk begreep ik niet waarom je dit waanzinnig leuke huis en gezellige buurtje ging verlaten, maar naarmate je ons liet zien hoe heerlijk buiten je gaat wonen, kon ik het steeds beter begrijpen!

  Heel erg veel geluk en plezier op je nieuwe stekkie gewenst!!!

  Ik ben overigens ook benieuwd hoe Xarak het nieuwe huis vindt. Houd je hem een paar dagen/weken binnen of mag ie direct de nieuwe omgeving gaan verkennen? Als hij maar niet terugwandelt naar het oude huis…

 5. Esther avatar

  Hee Marmein,
  Wat een mooie kamer had je, ik hou echt van zulke vensters.
  Máár je nieuwe huisje ziet er ook prima uit als ik dat zo op je foto’s zag.
  Dus meid, neem afscheid van je oude huisje en op naar je nieuwe huis!

  Groetjes Esther

 6. gusta avatar
  gusta

  Welkom thuis in je nieuwe huis. En Xarak even binnenhouden ws.

 7. Ank avatar

  Succes met de allerlaatste loodjes vandaag en heel veel geluk en plezier in je nieuwe woning. Aan de omgeving zal het niet liggen 😉

 8. Margo avatar

  En? Hoest gegaan? Ben je heelhuids over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *