Het gaat goed met Xarak. Zondagavond liep hij zo af en toe miauwend door alle kamers heen, maar gistermorgen was hij een stuk rustiger. Hij was zo rustig dat ik hem later op de dag even naar buiten heb laten gaan. De achtertuin is helemaal afgesloten met een schutting. Daar zou hij natuurlijk zo op kunnen klimmen (wat hij ook deed) maar meneer is niet avontuurlijk genoeg om die vreemde wereld meteen te onderzoeken.

Liep hij gisteren nog voorzichtig door de tuin, vandaag had hij al heel wat meer zelfvertrouwen en kon er zelfs een dutje op de tuintafel van af, mits ik maar in de buurt bleef.

Het is voor hem nog heel erg wennen aan al die vreemde geluiden om hem heen. En dan natuurlijk de buurtkatten die gewend waren om in mijn tuin te luieren. Tot nu toe is het bij blazen gebleven maar ik dat zal er binnenkort wel veranderen.