Verhuizing Xarak

Wennen

Het gaat goed met Xarak. Zondagavond liep hij zo af en toe miauwend door alle kamers heen, maar gistermorgen was hij een stuk rustiger. Hij was zo rustig dat ik hem later op de dag even naar buiten heb laten gaan. De achtertuin is helemaal afgesloten met een schutting. Daar zou hij natuurlijk zo op kunnen klimmen (wat hij ook deed) maar meneer is niet avontuurlijk genoeg om die vreemde wereld meteen te onderzoeken.

Liep hij gisteren nog voorzichtig door de tuin, vandaag had hij al heel wat meer zelfvertrouwen en kon er zelfs een dutje op de tuintafel van af, mits ik maar in de buurt bleef.

Het is voor hem nog heel erg wennen aan al die vreemde geluiden om hem heen. En dan natuurlijk de buurtkatten die gewend waren om in mijn tuin te luieren. Tot nu toe is het bij blazen gebleven maar ik dat zal er binnenkort wel veranderen.

4 gedachten over “Wennen

  1. Ik ben een poosje in de ziekenboeg geweest, dus heb het een en ander gemist.
    Alsnog…………. ik wens je heel veel plezier in je nieuwe huis.
    Ik begreep dat er veel groen in je buurt is, dus we zullen blijven genieten
    van je mooie foto’s. Xarak, ook succes…… alles moet tenslotte wennen.

  2. Ja de katsebuurt-hiërarchie moet geherstructureerd worden, ik hoop dat Xarak een beetje een passende plek krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.