Wennen

Het gaat goed met Xarak. Zondagavond liep hij zo af en toe miauwend door alle kamers heen, maar gistermorgen was hij een stuk rustiger. Hij was zo rustig dat ik hem later op de dag even naar buiten heb laten gaan. De achtertuin is helemaal afgesloten met een schutting. Daar zou hij natuurlijk zo op kunnen klimmen (wat hij ook deed) maar meneer is niet avontuurlijk genoeg om die vreemde wereld meteen te onderzoeken.

Liep hij gisteren nog voorzichtig door de tuin, vandaag had hij al heel wat meer zelfvertrouwen en kon er zelfs een dutje op de tuintafel van af, mits ik maar in de buurt bleef.

Het is voor hem nog heel erg wennen aan al die vreemde geluiden om hem heen. En dan natuurlijk de buurtkatten die gewend waren om in mijn tuin te luieren. Tot nu toe is het bij blazen gebleven maar ik dat zal er binnenkort wel veranderen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

4 reacties op “Wennen”

 1. Marron avatar
  Marron

  Ik ben een poosje in de ziekenboeg geweest, dus heb het een en ander gemist.
  Alsnog…………. ik wens je heel veel plezier in je nieuwe huis.
  Ik begreep dat er veel groen in je buurt is, dus we zullen blijven genieten
  van je mooie foto’s. Xarak, ook succes…… alles moet tenslotte wennen.

 2. Margo avatar

  Ja de katsebuurt-hiërarchie moet geherstructureerd worden, ik hoop dat Xarak een beetje een passende plek krijgt.

 3. Ank avatar

  Mooi gezicht zo’n relaxte kat maar er staat hem dus nog heel wat te wachten begrijp ik…..

 4. Esther avatar

  Ach gos wat lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *