Ochtend

10 September, ochtend (en nu echt ;-))

Jawel, ik heb een bloem in de tuin ontdekt, hij ziet er wat verzopen uit na de regen van vannacht maar is verder helemaal gezond. Wel niet helemaal mijn kleur maar ach, je mach niet discrimineren op huidskleur he ? Deze annemoon komt bij de buren vandaan en heeft zich richting mijn tuintje voortgeplant. Ik vind het altijd een heerlijke bloem, daar gaan er heel wat meer van in mijn tuin komen. Dat worden dan wel witte.

Ik had nog een ander bloemetje ontdekt maar dat is weer een ander verhaal.

3 gedachten over “10 September, ochtend (en nu echt ;-))

  1. witte en vooral geurende bloemen zijn mijn favoriet,
    dus ik kom wel eens en neusje vol nemen,
    bv. rozen
    mvg.
    fvn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.