10 September, ochtend (en nu echt ;-))

Jawel, ik heb een bloem in de tuin ontdekt, hij ziet er wat verzopen uit na de regen van vannacht maar is verder helemaal gezond. Wel niet helemaal mijn kleur maar ach, je mach niet discrimineren op huidskleur he ? Deze annemoon komt bij de buren vandaan en heeft zich richting mijn tuintje voortgeplant. Ik vind het altijd een heerlijke bloem, daar gaan er heel wat meer van in mijn tuin komen. Dat worden dan wel witte.

Ik had nog een ander bloemetje ontdekt maar dat is weer een ander verhaal.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “10 September, ochtend (en nu echt ;-))”

 1. Ina avatar

  Ander bloempje..??

  Is mij niet opgevallen afgelopen zaterdag…. 😎

 2. Margo avatar

  Ben benieuwd naar het andere bloempje..

 3. frank avatar

  witte en vooral geurende bloemen zijn mijn favoriet,
  dus ik kom wel eens en neusje vol nemen,
  bv. rozen
  mvg.
  fvn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *