11 September, ochtend

Een ander huis, een andere douche, en dus weer andere dingen die ik zie. Vanmorgen vielen mij ineens de druppels op de douchewand op. Met de lampjes boven de wasbak op de achtergrond waren ze extra goed te zien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “11 September, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  Grappig, great minds think alike, míjn druppels waren grijzig en vingen ook zo mooi het licht, alleen had ik geen zin om mijn camera te pakken :mrgreen:

 2. Margo avatar

  Great minds, ik sluit mij aan, in mijn (nieuwe) badkamer hangen de druppels ook zo mooi tegen de tegels, belicht door een spotje er recht boven. Denk ook steeds; foto maken? Denk alleen hoe krijg ik de lens schoon, die beslaat acuut.

 3. Marie-Claire avatar

  Wat grappig, kunnen we niet weer zo’n soort webring oid maken met ‘druppels-in-nieuwe-badkamers’ ? ❓

 4. jan10 avatar

  Als dat geen goed begin is van het wonen in je nieuwe huis!

  Ik ga binnenkort een nieuwe badkamer op mijn pas gebouwde zolder laten maken. Nog goeie druppelideeen nu ik nog kan kiezen? lijkt me leuk idee een webring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *