11 September, ochtend

Geplaatst op

Een ander huis, een andere douche, en dus weer andere dingen die ik zie. Vanmorgen vielen mij ineens de druppels op de douchewand op. Met de lampjes boven de wasbak op de achtergrond waren ze extra goed te zien.

4 reacties op “11 September, ochtend&rdquo

  1. Grappig, great minds think alike, míjn druppels waren grijzig en vingen ook zo mooi het licht, alleen had ik geen zin om mijn camera te pakken :mrgreen:

  2. Great minds, ik sluit mij aan, in mijn (nieuwe) badkamer hangen de druppels ook zo mooi tegen de tegels, belicht door een spotje er recht boven. Denk ook steeds; foto maken? Denk alleen hoe krijg ik de lens schoon, die beslaat acuut.

  3. Als dat geen goed begin is van het wonen in je nieuwe huis!

    Ik ga binnenkort een nieuwe badkamer op mijn pas gebouwde zolder laten maken. Nog goeie druppelideeen nu ik nog kan kiezen? lijkt me leuk idee een webring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.