15 September, ochtend

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Ik ga de sleutels van mijn oude huis overdragen. Gisteren hebben Buren6 mij heerlijk geholpen met het schoonmaken van het huis en ben ik voor de laatste keer met de auto vol met de laatste rommeltjes, lampen en afval vertrokken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

8 reacties op “15 September, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  Lijkt me best (emotioneel gezien) spannend hoor.. Je hebt er toch een tijd fijn gewoond, leuke buren gehad enzo..

 2. Margo avatar

  Heb je een traantje gelaten?

 3. frank avatar

  slik
  😥 😥 😥
  😀 😀 😀

 4. Steph avatar

  Hoe ging de overdracht? Kozen de nieuwe bewoners voor de verkorte of de lange lezing van de akte? Voor jou hoop ik de verkorte versie… dan heb je nog wat aan je dag gehad!

  Wel lekker dat aan alle drukte van de afgelopen maanden nu een einde is gekomen. Kun je ten volle uit gaan genieten van je nieuwe huis.

 5. Marmein avatar

  Ik heb er inderdaad heel wat jaartjes heerlijk gewoond. Doordat ik al een tijdje met de gedachte speelde om naar een kleiner huis dichter bij de rand van Zwolle te gaan kijken en natuurlijk ook al een tijdje bezig ben geweest in mijn nieuwe huisje, viel de overdracht mij niet zwaar.

  De nieuwe eigenaren kozen gelukkig voor de korte versie. Ik kon dus weer snel naar het werk.

  En nu inderdaad heerlijk rondtutten in mijn nieuwe huis en de omgeving wat beter leren kennen.

 6. buurvrouw 6 avatar
  buurvrouw 6

  tja, en hoe moet dat nu met buren 6, want dat zijn wij nu niet meer. we hebben een identiteitscrisis; wie zijn wij? en die nieuwe mensen zijn al binnen 2 uur na de overdracht in het huis “begonnen” …. en vandaag staat er een container voor het huis….. het valt ons wel zwaar!
  marmein, veel geluk in je nieuwe buurt!! groetjes ex-buurvrouw 6.

 7. Margo avatar

  Ja, dat is inderdaad een probleem, maar ik denk dat wie eenmaal buurvrouw 6 heet die eretitel mag blijven houden. Denk je niet Marmein? 😉

 8. Kwebbel avatar

  Nu dus niet meer bezitter van 2 huizen 😉
  En met de overdracht etc een hoofdstuk afgesloten. Succes en veel plezier in je nieuwe huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *