Ochtend

19 September, ochtend

Vandaag lekker een vrije dag die ik al vroeg heb laten beginnen. Het was een heldere nacht en er werd wat ochtendmist voorspeld. Vanuit mijn slaapkamerraam waren geen mistvlarden te zien maar ik besloot er toch maar op uit te gaan. Nog snel even de wasmachine volgestopt en aangezet en dan op pad.

Ik ben terecht gekomen in de Mastenbroekerpolder en het was er prachtig met de lage mistbanken over het landschap. Nu eerst even de was ophangen en andere klusjes doen.

4 gedachten over “19 September, ochtend

  1. Ik blijf je dagelijks volgen, geef niet dagelijks een reactie. Maar nu toch wel even weer….wow, wat mooi! Een fijne “vrije” dag gewenst. Er moet vast thuis nog zat gebeuren.

  2. Zeker heel mooi. Het was zeker mooi vanmorgen. Gisteren was ik mijn camera vergeten…. dus vanmorgen op weg naar de bushalte gefotografeerd (zie weblog).

  3. Dus bij jullie ook? Ik hoopte het al. Heb je m’n mms nog ontvangen? (=foto per mobiel verstuurd) 😉
    Het was schitterend toen ik Terheijden (bij Breda) binnereed vanochtend, uit de verte leek het wel of er sneeuw lag, zo wit was de laaghangende mist! Prachtig!! Maar ik had geen camera bij me…. 😡 Dan verbijt ik me wel hoor. Dus alleen met de mobiel twee foto’s geschoten, zal eens zien of dat te plaatsen is op mijn blog.
    het is net alsof deze hoogspanningsmasten zweven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.