30 September, ochtend

Gisteren brak tegen het eind van de middag het wolkendek open. Ik ben even op het schelpenpad gaan staan om naar de lucht te kijken. Het beloofde een prachtige zonsondergang te worden, jammergenoeg moest ik naar volleybaltraining dus zou ik er niet van kunnen genieten.

Even later moest ik mij omkleden voor de training. Vanuit het slaapkamerraam zag ik hoe de randen van de donkere wolken oranje kleurden. Nou ja, een paar foto’s maken mocht toch wel ? Een minuutje later op training moet maar kunnen hoor.

Onderweg naar de training zag ik de luchten steeds dramatischer worden. Balen. Heeft een van jullie wel de kans gehad om foto’s te maken van de zonsondergang ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “30 September, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  Mooi inspirerend uitzicht hoor.. Helaas, bij mij in de polder niet zulke dramatische luchten..

 2. Ank avatar

  Nee helaas niet ik heb het niet eens gezien, maar ik heb wel zonsondergangsfoto’s gemaakt op het strand en die gisteren geplaatst maar dat haalt het qua dramatiek niet bij deze die ik ook heel mooi vind hoor. Gelukkig voor jou en de volleybal worden de dagen korter dus de volgende mooie zonsondergang kun je vast wel fotograferen en ook nog op tijd op training zijn 😀

 3. Margo avatar

  Aaah joh! Had die training toch laten lopen!! Wandelen in de frisse lucht/vrije natuur is véééél gezonder!!! 😆

 4. Jetske avatar

  Volgens mij heb je daar een heel mooi plekje gekregen.
  Prachtige luchten heb je vastgelegd.

 5. JH avatar

  Wat een prachtige foto’s! Mooi die reflectie in het water.

 6. Rileo avatar

  Ik vind ze zo ook wel mooi genoeg Marmein, had niet langer hoeven duren. Je ging voor het juiste moment. Lekker pittige foto’s en mooie reflectie in het water. De avond schijnt hier.

 7. Nienke avatar
  Nienke

  Super mooie plaatjes heb je gemaakt, door jouw frisse kijk op je nieuwe woonplek heb
  ik ook de lol weer om meer te gaan fotograferen.
  Heb je het naar je zin hier?