Ochtend

1 Oktober, ochtend

Ik moet mij er elke ochtend weer toe zetten: ontbijten. Meestal wordt het een mueslibolletje. Lekker makkelijk, die hoef je niet te smeren. Maar die waren gisteren uitverkocht en dus werd het vanmorgen het nationale ontbijt van Nederland (ten minste, dat denk ik) : een broodje kaas.

5 gedachten over “1 Oktober, ochtend

  1. Niet te geloven: 7:39 en jij hebt al een foto gemaakt, bewerkt en op je website gezet… 😕
    Hoewel ik het een grappige foto vindt denk ik dat je nu een beetje doorslaat 🙄 .
    Een dagje geen foto is geen ramp hoor… 🙂

  2. Ik neem een Wasa krekkertje met kaas, hoef je ook niet te smeren. Althans ik doe het niet. En wij willen WEL iedere dag een foto hoor! Foto’s met broodjes kaas zijn best leuk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.