Ochtend

7 Oktober, ochtend

Marmein heeft zich laatst getrakteerd op nieuwe volleybalschoenen. Nou ja, getrakteerd, het was gewoon hard nodig, de neus was geheel versleten en de veerkracht in de zool was volledig versleten. De nieuwe schoenen hebben extra versteving op de neuzen omdat veel volleyballers slepen met de voet. Marmein doet dat dus ook, maar blijkbaar niet zoals de fabrikant het had bedacht. Na drie keer dragen zie ik de eerste slijtage plekken alweer op de neus, vlak boven de versteviging.

7 gedachten over “7 Oktober, ochtend

 1. Ik probeer me er ook een beeld bij te vormen maar snap ook niet zo goed wat je bedoelt………. Ik heb zelf gevolleybald maar kan me dat slepen niet herinneren.

 2. Ik heb geen idee wanneer en hoe ik het doe. Ik heb het idee dat ik het bij de serve doe, dat ik dan de teen van mijn rechterschoen over de vloer ‘sleep’.

 3. Geen slijtplek bij die van mij te bekennen
  en die zijn denk ik toch wel 6 jaar oud
  zelfs niet op de Marmein plek om het zo maar te noemen
  Ach ja rare mensen, rare dingen 😎

 4. Rare mensen hebben inderdaad rare dingen Ina. 6 jaar volleyballen en je schoenen vertonen nog steeds geen slijtplekje……. Beweeg je wel in het veld ? 😉

 5. Nee hoezo..?? 😎

  ik ben veldvullig en dat lukt dubbel op
  gezien mijn achternaam en de rest vult u zelf maar in 😉

  Bij de weg gaat Bargerveen dit jaar nog worden of..??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.