Gistermorgen ben ik wat later van huis gegaan om met wat meer licht onderweg te kunnen fotograferen. Ik heb de toeristische route genomen. Als eerste fiets ik dan tussen de weilanden door. Daar viel mij deze bloem op die er in zijn eentje trots en fris bij stond.

Een eindje verderop, bij de sluis, verdween de zon net achter het abn amro gebouw. Een heel apart gezicht zo met die mist.

Na de sluis ben ik rechtsaf gegaan en fietste tussen weilanden waar knotwilgen stilletjes naast elkaar stonden.

Ik fietste onder de A28 door,daarna het bruggetje over bij Spoolde, nog even onder de oude IJsselbrug door en dan het Engelse Werk in. Tegen de tijd dat ik daar was, was het de zon gelukt om door de mist heen te breken.

Vandaag begin ik op het werk weer op mijn gewone tijd. Maar voor wie over een uurtje vertrekt: ga eens een halfuurtje vroeger en neem de camera mee.