11 Oktober, ochtend

Het is half oktober en naar mijn gevoel is de herfst in volle gang. Het verwonderd mij dan ook dat er nog steeds klaprozen in de berm staan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “11 Oktober, ochtend”

 1. Ank avatar

  Dat is zeker nog laat in het seizoen! Prachtig scherp hart en mooie lichtval!

 2. Margo avatar

  Daar verwonderde ik mij ook al over!! Misschien omdat het niet zo’n warme zomer was?

 3. Joekie avatar

  Mooi hoor, die lichtinval is erg mooi inderdaad. Bij mij in de tuin is de hortensia volgens mij aan z’n tweede leven begonnen en de passiebloem gaat ook maar vrolijk door met bloemen produceren. Raar… binnen staat een herfstboeket. De kleuren in het bos zijn prachtig nu… denk dat ik er vanmiddag op uit trek.

 4. Rileo avatar

  Ja, en ook nog boterbloemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *