21 Oktober, ochtend

Arme Xarak. Xarak heeft last van stress. Hij heeft zijn plek hier nog steeds niet gevonden. In de tuin bedoel ik dan. Hij is bang voor de buurkat die het liefst bij mij in de tuin zijn zonnebad neemt. Van de zenuwen krabt en likt hij zijn hele nek open.

Gisteren ben ik met Xarak naar de dokter geweest en heb tabletjes meegekregen die de stress moeten verlagen. Ik geloof dat het werkt, ik heb hem niet meer zien krabben. Deze week ben ik vrij dus kan ik hem eens lekker verwennen met veel aandacht.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “21 Oktober, ochtend”

 1. Joekie avatar

  Ach, de stumpert. Hopelijk geneest het snel. Je foto geeft een beetje een verkeerde indruk 😉 ik dacht dat hij juist ontzettend de schrik van de (nieuwe) buurt had gespeeld. Niet dus.

 2. Marmein avatar

  Hij kan er inderdaad bij zitten alsof hij heel wat is. Hij durft dit echter alleen als ik ook in de tuin ben, anders gaat hij niet naar buiten.

 3. Margo avatar

  De buurkat is zeker ook een kater? Er moet opnieuw een rangorde ingesteld worden als er nieuwe katten in de buurt komen, Xarak dus. Xarak was misschien gewend het Alphamannetje te zijn in z’n oude buurt en hier moet dat opnieuw uitgevochten worden. Omdat Xarak de jongste niet meer is, zou het kunnen zijn dat die buurkat hem aftroeft. Wat erg zielig is voor Xarak natuurlijk. 🙁 Maar je kunt er niets aan doen. Het is ook wel heel brutaal dat die buurkat in jouw/Xaraks tuin komt zonnen. Misschien helpt het als jij die kat wegjaagt, een emmer water wil wel eens helpen. Xarak moet zich natuurlijk wel veilig en thuis kunnen voelen in zijn eigen tuin. Dat de rest van de buurt gedomineerd wordt door die buurkat is al vervelend genoeg, maar dat ‘ie ook nog eens in jouw tuin komt liggen is wel erg hoor! 👿 Emmertje water, het liefst waar Xarak bij is, ziet ‘ie dat je het voor ‘m opneemt, dat jullie ‘m samen wel aankunnen! 😀

 4. sandrazz avatar

  och gossie, arme Xarak. Hoop dat je het snel wel leuk vind op je nieuwe stekkie.

 5. Kwebbel avatar

  Arme Xarak. Hopelijk slaan de tabletjes goed aan en durft Xarak de buurtkat te verjagen.
  Valt ook niet mee zo’n verhuizing.
  Hoe oud is Xarak eigenlijk?

 6. Ank avatar

  Ach wat zielig, je moet hem inderdaad maar eens extra vertroetelen en het advies van Margo lijkt me ook zo gek nog niet….

 7. kk avatar

  aah zielig voor hem, hopelijk komt hij er overheen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *