Dom dom dom. Gisteravond zag ik dat het mistig werd. Dat kon dus wel eens een mooie ochtend worden. Niet te laat naar bed dus. Maar het werd toch nog 01:00 voor ik in bed lag. Wekker zetten ? Welnee, ik ben toch altijd vroeg wakker. Behalve van vanmorgen natuurlijk. Toen schrok ik tegen 8:15 pas wakker.

Nou ja, toch maar kijken of er wat van het ochtendlicht wat over was. Gelukkig, de zon moest zich eerst nog langs een paar wolken heen werken. Prachtig oranje werd hij zichtbaar. Ik stond wel niet op de meest ideale plek voor een zonsopgang (die moet ik hier in de omgeving nog zoeken) maar het moest maar.

Een paar jonge koeien kwamen nieuwsgierig op mij afstappen, de snuiten ver vooruit gestoken. Net had ik een paar foto’s van de eerste zonnestralen gemaakt toen de camera ineens niets meer deed: “vervang de batterij”, stond er in het schermpje. Het mocht geloof ik niet zo zijn vandaag.