25 Oktober, ochtend

Dom dom dom. Gisteravond zag ik dat het mistig werd. Dat kon dus wel eens een mooie ochtend worden. Niet te laat naar bed dus. Maar het werd toch nog 01:00 voor ik in bed lag. Wekker zetten ? Welnee, ik ben toch altijd vroeg wakker. Behalve van vanmorgen natuurlijk. Toen schrok ik tegen 8:15 pas wakker.

Nou ja, toch maar kijken of er wat van het ochtendlicht wat over was. Gelukkig, de zon moest zich eerst nog langs een paar wolken heen werken. Prachtig oranje werd hij zichtbaar. Ik stond wel niet op de meest ideale plek voor een zonsopgang (die moet ik hier in de omgeving nog zoeken) maar het moest maar.

Een paar jonge koeien kwamen nieuwsgierig op mij afstappen, de snuiten ver vooruit gestoken. Net had ik een paar foto’s van de eerste zonnestralen gemaakt toen de camera ineens niets meer deed: “vervang de batterij”, stond er in het schermpje. Het mocht geloof ik niet zo zijn vandaag.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “25 Oktober, ochtend”

 1. Ank avatar

  En heb je dus vanmorgen helemaal geen druppels gefotografeerd?? Het was mooi hoor! Maar ja soms heb je van die dagen………. Toch is deze foto ook heel mooi en je krijgt vast nog kansen te over!
  Komen de foto’s van donderdag nog? Ik ben wel benieuwd!

 2. Ina avatar

  Hhhhmmm en weer vergeten hoe je schelpenpad heet
  ik zag nl op de kaart van Zwolle (was gisteren in de buurt…)
  dat ze allemaal een naam hebben…

  Toch maar eens opschrijven 😉

 3. Margo avatar

  Zorg dat je altijd een opgeladen reserve accu bij je hebt en ook een reserve geheugenkaart! 💡 Maar je bent ongetwijfeld weer terug gegaan en hebt een verse accu genomen en bent weer op pad gegaan jou kennende!

 4. Marmein avatar

  Je hebt het weer helemaal door Margo. Maarja, er moest ook nog wat geklust worden en een volleybalwedstrijd gespeeld worden. De foto’s moeten dus even wachten tot morgen.

 5. Esperanza avatar
  Esperanza

  Hallooooo Marmein, wat ben jij toch een bezige bij.
  Je stelt me geen enkele dag teleur. Iedere morgen is het weer spannend
  jouw site te openen en te kijken wat je nu weer voor moois gefotografeerd hebt.
  Ik zou ook graag naar jouw fotoclub willen gaan, maar ja…. te ver weg.
  Misschien toch hier in Spanje speuren of er een fotoclub is.
  Maar…….. van jou leer ik ook heel veel.
  Bedankt en een prettige zondag!
  Esperanza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *