Margo had helemaal gelijk toen zij in mijn vorige logje stelde dat ik vast wel naar huis was gefietst om een nieuwe batterij op te halen. Het prille licht heb ik dan wel niet kunnen vangen, maar er bleek nog genoeg kleur in het licht om de de ochtendsfeer weer te geven.

In dit logje probeer ik ook wat nieuws uit. Onder de foto kun je nu zien met welke camera, lens, sluitertijd etc ik de foto’s heb gemaakt. Ik hoop dat het niet te rommelig lijkt zo.

In eerste instantie was ik naar de Vreugderijkerwaard gefietst, maar nadat ik een volle batterij had gehaald ben ik meer richting de A28 gefietst om dan langs de dijk alsnog naar de waard te fietsen. Op onderstaande foto zie je de A28 over de IJssel gaan met daar achter de oude ijsselbrug.

[exif=”wp-content/photos/25okt08_ijssel__2_.jpg”]

Met het tegenlicht werden de stenen op de voorgrond steeds helemaal zwart. Bij deze foto heb ik de ingebouwde flitser van mijn camera gebruikt (ik heb nog geen externe flitser).

[exif=”wp-content/photos/25okt08_ijssel__3_.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/25okt08_ijssel__1_.jpg”]

Achter het riet stonden twee vissers. Die zullen wel raar opgekeken hebben toen ik op mijn fiets over de landweg aangehobbeld kwam.

[exif=”wp-content/photos/25okt08_ijssel__4_.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/25okt08_ijssel__5_.jpg”]

Met de zon eenmaal een stuk hoger werd het al snel lichter.

[exif=”wp-content/photos/25okt08_ijssel__7_.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/25okt08_ijssel__6_.jpg”]

Nog even, en alle nevel is verdwenen.

[exif=”wp-content/photos/25okt08_ijssel__8_.jpg”]