Ochtend

29 Oktober, ochtend (nogmaals)

Da’s ook dom. Gooi ik per ongeluk mijn logje van vanmorgen weg. In het logje had ik de foto’s geplaatst die ik afgelopen donderdag had gemaakt toen ik met Bunnymom in de Dellen was wezen wandelen. Bij deze nogmaals de foto’s maar zonder verhaaltje.

[exif=”wp-content/photos/IMG_3231_copy.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3243_copy.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3252_copy.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3254.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3256.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3261_1.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3260.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3272.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3282_copy.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3300_copy.jpg”]

4 gedachten over “29 Oktober, ochtend (nogmaals)

 1. Suffie!
  Dan zal ik er maar even bij vertellen dat je vertelde dat je bij die groene streepfoto de camera waarschijnlijk nog op afstandbediening (ik bedoel eigenlijk iets anders, maar kan zo even niet op de benaming komen Рdementie slaat hier af en toe toe) had staan want hij is gemaakt met 1/13e seconde, dat hij nog een keer een foto maakte zonder dat je dat wist. Zomaar uit het hoofdje. Lees ik je logjes toch goed h̬? En bij die onderste paddenstoeltjes schreef je dat ze net op bloemetjes lijken doordat de hoedjes ingescheurd zijn. :mrgreen:
  Heb je vanochtend geen ijzel en mist gefotografeerd?

 2. Natuurlijk ben ik vanmorgen vies, nat en veel te laat op het werk gekomen :mrgreen:
  Ik moest eerst nog even wat anders doen en ben nu druk bezig met de foto’s. Heb je het nog geprobeerd met de exif ?

 3. Wat een fantastische foto’s deze keer lijkt het alsof het ècht niet mooier kan!

  Ik vind het bizar waar die paddestoelen allemaal op groeien, ik zag er veel op stronken van nog levende bomen, kan me eigenlijk niet herinneren dat ooit eerder te hebben gezien (maar ik kom niet zo vaak in het bos.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.