29 Oktober, ochtend (nogmaals)

Da’s ook dom. Gooi ik per ongeluk mijn logje van vanmorgen weg. In het logje had ik de foto’s geplaatst die ik afgelopen donderdag had gemaakt toen ik met Bunnymom in de Dellen was wezen wandelen. Bij deze nogmaals de foto’s maar zonder verhaaltje.

[exif=”wp-content/photos/IMG_3231_copy.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3243_copy.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3252_copy.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3254.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3256.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3261_1.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3260.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3272.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3282_copy.jpg”]

[exif=”wp-content/photos/IMG_3300_copy.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “29 Oktober, ochtend (nogmaals)”

 1. Margo avatar

  Suffie!
  Dan zal ik er maar even bij vertellen dat je vertelde dat je bij die groene streepfoto de camera waarschijnlijk nog op afstandbediening (ik bedoel eigenlijk iets anders, maar kan zo even niet op de benaming komen Рdementie slaat hier af en toe toe) had staan want hij is gemaakt met 1/13e seconde, dat hij nog een keer een foto maakte zonder dat je dat wist. Zomaar uit het hoofdje. Lees ik je logjes toch goed h̬? En bij die onderste paddenstoeltjes schreef je dat ze net op bloemetjes lijken doordat de hoedjes ingescheurd zijn. :mrgreen:
  Heb je vanochtend geen ijzel en mist gefotografeerd?

 2. Marmein avatar

  Natuurlijk ben ik vanmorgen vies, nat en veel te laat op het werk gekomen :mrgreen:
  Ik moest eerst nog even wat anders doen en ben nu druk bezig met de foto’s. Heb je het nog geprobeerd met de exif ?

 3. thyme avatar

  Wat een fantastische foto’s deze keer lijkt het alsof het ècht niet mooier kan!

  Ik vind het bizar waar die paddestoelen allemaal op groeien, ik zag er veel op stronken van nog levende bomen, kan me eigenlijk niet herinneren dat ooit eerder te hebben gezien (maar ik kom niet zo vaak in het bos.)

 4. Fred avatar

  Hallo
  NOu zo als je ziet ben ik wat aan het rond kijken geweest,en watik al dacht, TOP,
  het ziet er top uit.
  Maar waar hebje nu deze pagina laten maken af zelf gedaan.
  Groetjes
  Fred
  http://wordpressfoto.wordpress.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *