30 Oktober, ochtend

Geplaatst op

[exif=”wp-content/photos/IMG_3705_copy.jpg”]

Afgelopen week zag ik dat de limoenen in de aanbieding waren. Ik heb er een setje van meegenomen, dat leek mij wel wat voor in de guacamole. Maar wat moet ik nou met de andere 3 limoenen ?

4 reacties op “30 Oktober, ochtend&rdquo

  1. Eh…limoenen schijnen in een flesje Corona bier te horen… :mrgreen: Ik heb een citroenboompje met ( nu nog groengele citroentjes) en ben er op uitgestuurd om die biertjes te gaan kopen… :wink: Ik ben meer een wijndrinker, dus ik kan je niet vertellen of het lekker is hoor…

  2. Raspen en uitpersen en door de gebakken kip, gehakt of welk roerbak vlees + groenten dan ook…..heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.