3 November, ochtend

Geplaatst op

[exif=”wp-content/photos/IMG_3868_copy.jpg”]

Het is tegenwoordig ’s avonds├é goed uitkijken wanneer ik mijn bijkeuken in stap. Wanneer het niet al te koud is is er altijd wel een slak die over de vloer kruipt. Ik heb geen idee waar die vieze dingen steeds vandaan komen.

Deze slak was ten minste nog zo vriendelijk om alvast op de veger te gaan zitten zodat ik hem zo naar buiten kon gooien.

5 reacties op “3 November, ochtend&rdquo

 1. Dat heb ik ook gehad. Ik heb wel eens op mijn blote voeten op een gestapt in het donker. dat raad ik niemand aan. het is een soort waterballonnetje dat je kapottrapt (jouw lezers zijn vast niet het soort die dat nu na willen doen om het zelf eens mee te maken). Ook overal slakkensporen en dat slakkenslijm is hardnekkig, je krijgt het bijna niet meer weg.
  Het is wel een stuk minder nu ik af en toe in de tuin met van die bio-slakkenkorrelst strooi – escar-go of zo iets.

 2. Hij heeft wel even aardig voor je geposeerd! Misschien was dat de bedoeling en blijft ‘ie nu weg! Hoe komen ze binnen trouwens??

 3. Nou zeg, dat is een mooie foto, en de andere(er onder) is ook mooi hoor.
  En wel in zwolle?
  go, kom je uit zwolle?
  Groetjes
  Fred

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.