3 November, ochtend

[exif=”wp-content/photos/IMG_3868_copy.jpg”]

Het is tegenwoordig ’s avonds goed uitkijken wanneer ik mijn bijkeuken in stap. Wanneer het niet al te koud is is er altijd wel een slak die over de vloer kruipt. Ik heb geen idee waar die vieze dingen steeds vandaan komen.

Deze slak was ten minste nog zo vriendelijk om alvast op de veger te gaan zitten zodat ik hem zo naar buiten kon gooien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “3 November, ochtend”

 1. thyme avatar

  Dat heb ik ook gehad. Ik heb wel eens op mijn blote voeten op een gestapt in het donker. dat raad ik niemand aan. het is een soort waterballonnetje dat je kapottrapt (jouw lezers zijn vast niet het soort die dat nu na willen doen om het zelf eens mee te maken). Ook overal slakkensporen en dat slakkenslijm is hardnekkig, je krijgt het bijna niet meer weg.
  Het is wel een stuk minder nu ik af en toe in de tuin met van die bio-slakkenkorrelst strooi – escar-go of zo iets.

 2. thyme avatar

  Het zou overigens jammer zijn als we deze foto gemist hadden!

 3. Margo avatar

  Hij heeft wel even aardig voor je geposeerd! Misschien was dat de bedoeling en blijft ‘ie nu weg! Hoe komen ze binnen trouwens??

 4. Fred avatar

  Nou zeg, dat is een mooie foto, en de andere(er onder) is ook mooi hoor.
  En wel in zwolle?
  go, kom je uit zwolle?
  Groetjes
  Fred

 5. Marmein avatar

  Ik ben opgegroeid in Sappemeer en woon nu alweer 9 jaar in Zwolle Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *