Ochtend

5 November, ochtend

[exif=”wp-content/photos/straatlantaarn.jpg”]

Hier in de wijk staan straatlantaarns met oranje licht. Niet echt prettig en duidelijk licht vind ik zelf. Waarom hebben de meeste straatlantaarns eigenlijk oranje licht ? Ik heb vanmorgen snel even gekeken op internet maar kon er zo snel niets over vinden.

6 gedachten over “5 November, ochtend

  1. Ik vind het wel een mooie foto, mooie warme tonen, en dat type lamp ? Zal wel energiebesparend zijn.. En ik weet dat er wettelijke eisen aan de hoeveelheid ‘lux’ zijn die zo’n ding moet uitstralen..

  2. Beter iets dan iets. 🙂 😆 😉
    Wij hadden deze week al twee keer geen lataarns dan is het echt heel donker. 💡
    Vooral op de fiets met een klein voorlicht. 😳 😳 😳

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.