Ochtend

8 November, ochtend

[exif=”wp-content/photos/oudechrysant.jpg”]

Vorig jaar had ik een bolchrysant gekocht. En omdat de plant na de bloei altijd wel wat groene blaadjes had, kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te gooien. Hij is zelfs meegekomen met de verhuizing. En deze dagen krijg ik daarvoor mijn beloning: prachtige frisse bloemetjes.

3 gedachten over “8 November, ochtend

  1. De tabellen die je onder je foto’s zet met de instellingen van je camera geven waardevolle informatie aan de mensen die daarin geinteresseerd zijn, zoals ondergetekende. Toch vind ik het afbreuk doen aan je website. Maar dat is persoonlijk.

  2. Ik ben het helemaal met je eens Jetske. Ik heb het een beetje proberen te ondervangen door het in grijstinten te doen. Ik ga binnenkort eens een nettere oplossing zoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.