Ochtend

11 November, ochtend

[exif=”wp-content/photos/armbandje.jpg”]

Vandaag is het 11 November, dat betekend hier in het noorden St Maarten. Vroeger deden we dit met papieren lampionnen en kaarsjes wat met het huidige weer vaak betekende dat halverwege de avond je alleen nog een zwart sliertje aan je stokje had hangen.

Ik heb geen idee hoeveel kinderen ik in deze buurt aan de deur krijg en dus heb ik maar wat meer ingeslagen dan normaal. En voor de zekerheid ook alleen snoepgoed wat ik zelf niet echt lekker vind. Mocht er wat overblijven dan kan ik er tenminste van af blijven. Nou ja, er helemaal afblijven…… Dit armbandje kon ik niet laten liggen.

5 gedachten over “11 November, ochtend

  1. O ja!!! Goed dat je het helpt herinneren hier in de wijk doen ze er ook altijd aan en ik geloof dat het inderdaad in Westenholte ook behoorlijk leeft!!! Armbandje staat je goed, mooie kleur zonde om op te eten 😉

  2. Thnx voor de reminder, ik had er helemaal niet meer aan gedacht. Ik weet alleen dat de buurkinderen komen. Ik zal nog even snel wat in huis halen. 💡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.