11 November, ochtend

[exif=”wp-content/photos/armbandje.jpg”]

Vandaag is het 11 November, dat betekend hier in het noorden St Maarten. Vroeger deden we dit met papieren lampionnen en kaarsjes wat met het huidige weer vaak betekende dat halverwege de avond je alleen nog een zwart sliertje aan je stokje had hangen.

Ik heb geen idee hoeveel kinderen ik in deze buurt aan de deur krijg en dus heb ik maar wat meer ingeslagen dan normaal. En voor de zekerheid ook alleen snoepgoed wat ik zelf niet echt lekker vind. Mocht er wat overblijven dan kan ik er tenminste van af blijven. Nou ja, er helemaal afblijven…… Dit armbandje kon ik niet laten liggen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “11 November, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  De roze en de witte snoepjes zijn al op ? 😆

 2. Ank avatar

  O ja!!! Goed dat je het helpt herinneren hier in de wijk doen ze er ook altijd aan en ik geloof dat het inderdaad in Westenholte ook behoorlijk leeft!!! Armbandje staat je goed, mooie kleur zonde om op te eten 😉

 3. Joekie avatar

  Thnx voor de reminder, ik had er helemaal niet meer aan gedacht. Ik weet alleen dat de buurkinderen komen. Ik zal nog even snel wat in huis halen. 💡

 4. Margo avatar

  Hier doen ze het niet.
  Deze snoepjes zijn vast giftig!! 😈

 5. frank avatar

  … hier in het noorden … ❓ ❓ ❓
  we zitten niet in groningen of friesland marmein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *