12 November, ochtend

Geplaatst op

[exif=”wp-content/photos/reclame.jpg”]

Op de brievenbus van mijn nieuwe huis zit nog steeds geen ja/nee stikker. Met de kerst in het vooruitzicht leek het mij stiekem wel leuk om blaadjes met hebbedingetjes te ontvangen. Niet verstandig natuurlijk want ik wordt er altijd erg hebberig van.

Maar het aanbod van reclame is wel heel groot en zo langzamerhand wordt ik er kregelig van. Ik denk dan ook niet dat mijn deur tot de kerst stikkerloos blijft.├é Ik zal binnenkort eens uitzoeken hoe ik aan zo’n ja/nee-stikker kan komen.

7 reacties op “12 November, ochtend&rdquo

 1. Laten we het daar vanavond nou net over hebben!Hoe je aan zo’n ja/nee sticker komt.
  Want ik haalde vandaag mijn brievenbus van de flat leeg. Die lag tot aan de nok toe vol met vooral reclame. Dus daar moet een sticker op, anders ploft de boel daar straks uit elkaar.

 2. Hai Marmein,

  Lastig als je brievenbus explodeert door de ongewenste reclame… papier-verspilling ook. Ik heb zelf een levensechte nee/nee + nee/ja sticker nagemaakt, op een formaat dat valt uit te printen. Handig voor de doe-het-zelvers onder ons!

  Zie mijn website, via links / milieu / brievenbussticker.

  groeten,
  Ingemette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.