Ochtend

17 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/16nov08_avond7.jpg”]

Begon ik gisteren de dag met foto’s van de zonsopgang, ik ben de dag geëindigd met foto’s van de zonsondergang. Tegen het eind van de middag zag ik prachtige luchten en dus besloot ik er even op uit te rijden. Natuurlijk was toen de prachtige dreigende lucht weer verdwenen. Ik toerde verder met mijn autootje en kwam zo ergens tussen Zwartsluis en Giethoorn terecht.


[exif=”wp-content/photos/16nov08_avond6.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/16nov08_avond5.jpg”]

Het terrein waar ik stond was leeg en kaal. In de zomer is het een heel ander verhaal, dan is het hier een drukte van belang met zwemmers, bootjes en vissers. Maar nu de bomen hun bladeren laten vallen heeft iedereen een andere haven opgezocht.


[exif=”wp-content/photos/16nov08_avond3.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/16nov08_avond2.jpg”]

In eerste instantie had ik het niet gevoeld, maar ineens krijg ik het koud, ik had ook maar beter mijn winterjas aan kunnen trekken. Het werd tijd om thuis mijn kacheltje aan te steken.

[exif=”wp-content/photos/16nov08_avond1.jpg”]

2 gedachten over “17 November, ochtend

  1. Er is ook flink wat koude lucht het land ingewaaid en het heeft aardig gevroren vannacht dus die winterjas kan zo langzamerhand wel hoor!
    Wat een prachtige kleuren op met name de eerste foto! Ik vind de foto’s al heel winters aandoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.