Ochtend

20 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/xarakslaapt.jpg”]

Het gaat gelukkig al heel wat beter met meneer. Zijn open wonden in de nek zijn allemaal weer dicht en hij lijkt een stuk minder nerveus. Dat komt mischien ook door het koudere weer waardoor de katten minder buiten komen en dus minder in mijn tuin.

Nu moet ik hem alleen nog een nieuwe gewoonte afleren: niet op het aanrecht springen.

5 gedachten over “20 November, ochtend

 1. Gelukkig dat het weer beter gaat. Wat typisch dat hij daar nu mee is begonnen dat op het aanrecht springen. In het vorige huis nooit gedaan?
  Ik vind je oplossing zo wat betreft het tonen van de instellingen een prima en onopvallende oplossing. Klein lettertype, de kleur hetzelfde als het kader. 🙂
  Een fijne dag en groetjes.

 2. Gelukkig dat Xarak het ook goed naar de zin heeft. Dat op het aanrecht springen komt misschien omdat je nu een open keuken hebt?

 3. Misschien een raam waar hij naar biten kan kijken. Ik leer alles met behulp van de plantenspuit af! Werkt wel hoor! Arme Xarak, hij heeft het maar moeilijk!

 4. jeetje, wat lijkt hij toch veel op mijn Doezel.

  Wat betreft op het aanrecht springen: ik heb het mijn andere kat (Snork) eindelijk afgeleerd. Kost veel moeite, je moet consequent blijven. Hoop voor je dat het lukt.

 5. Mag ik mij even bij Jetske aansluiten
  wat betreft de weergave van je instellingen.

  Katten op het aanrecht
  als ik ergens een hekel aan heb…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.