Ochtend

24 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/sneeuwval.jpg”]

Het afgelopen weekend lag hier nauwelijks sneeuw. Zaterdagmorgen lag er wat op dingen als het dak van het tuinhuisje en mijn auto, maar op de grond en de bomen lag niets. Jammer, want op de tv zag het er allemaal prachtig uit.

Gistermiddag begon het dan eindelijk stevig te sneeuwen en bleef de sneeuw later op de avond ook liggen. Ik had gehoopt op wat helder weer vanmorgen zodat ik even langs de IJssel naar het werk kon fietsen. Maar helaas, het sneeuwt weer stevig. Mischien dat het blijft liggen zodat ik naar huis kan fietsen langs de IJssel ?

4 gedachten over “24 November, ochtend

  1. Nah, hier in het Groene hart is het al in de loop van de nacht alles helemaal weggedooid. Wat het nog sneeuwt smelt ‘als voor de zon’ 😉

  2. Leuke foto zo met die sneeuwvlokjes!
    helaas nog geen dik pak sneeuw hè….wie weet valt er vanacht wel wat:-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.