Ochtend

25 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/chrysantsneeuw1.jpg”]

Toen ik zondag mijn huiskamer met de stofzuiger te lijf ging bleek mijn boeket bloemen een aardige spelbreker. De meeste bloemen lieten hun blaadjes vallen. Ik heb het boeket met vaas en al snel buiten neergezet. Uiteraard kon ik daarna een heel spoor van bloemblaadjes opzuigen.

Vanmorgen staat het boeket nog steeds op dezelfde plaats. De chrysanten die er eigenlijk nog fris bij staan komen net onder de smeltende sneeuwlaag vandaan.


[exif=”wp-content/photos/chrysantsneeuw2.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/chrysantsneeuw3.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/chrysantsneeuw5.jpg”]

4 gedachten over “25 November, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.