[exif=”wp-content/photos/spinnetje.jpg”]

Gisteravond, vlak voor het slapen gaan, zag ik ineens een donker vlekje op de muur. Het bewoog ook nog, dat kon wel eens een mooi onderwerp zijn om de ringflitser uit te proberen. Omdat het spinnetje nog al hoog zat moest er even een stoel bij te pas komen, maar toen had ik wel goed zicht op het beestje.

Het wegblijven van een slagschaduw is wat mij betreft het grootste voordeel van een ringflitser, en ook het feit dat ik deze foto kon maken zonder de iso omhoog te hoeven schroeven. De weerspiegeling van de ringflister geeft het spinnetje wel een heel venijnige blik.

Overigens zit het spinnetje nog steeds op dezelfde plek, waarschijnlijk nog steeds volkomen verblind. En oja: bij deze sorry aan diegene die griezelen van het beeld van een spinnetje.