28 November, ochtend

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/vloerdelen.jpg”]

Vandaag een dagje vrij. Nou ja vrij, zoals gewoonlijk staat een vrije dag van mij bol van goede voornemens. Maar meestal gaan de meeste voornemens niet door. Het laatste stukje vloerdelen leggen in iedergeval wel. De planken liggen al in de kamer, zo kan ik er niet meer omheen. En daarna de wc-rolhouder ophangen, de zolderkamer opruimen, een lampje ophangen op de zolderkamer, in het halletje en in de wc, een nieuwe keukenblad bestellen en als het even kan de wc-muur ook nog een likje verf geven.

4 reacties op “28 November, ochtend&rdquo

 1. Dag allemaalÂ

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondhangen, ben vroeger nog op dit forum geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Is lang geleden

  Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na mijn scheiding. Ik heb een zoon van 7 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedank,

  Els Wittem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.