Tussendoortje


[exif=”wp-content/photos/koolmees_1.jpg”]

Het was vanmorgen een drukte van belang rondom mijn huis. Koolmezen, mussen, pimpelmezen, vinkjes, spreeuwen, merels en zelfs vlaamse gaaien lieten zich zien. En omdat ik bij het opruimen van de bijkeuken (stond geloof ik niet op mijn to do-lijstje) toch een paar vetbollen tegenkwam heb ik die maar meteen opgehangen.

Maar ja, van het een komt het ander en voor je het weet verschuil je je achter een plant in de vensterbank om een paar foto’s te maken.


[exif=”wp-content/photos/mus.jpg”]

De planning liep natuurlijk weer niet zoals ik had gehoopt, de vloerdelen zitten nog steeds in hun verpakking (niet alleen ik maar ook de stofzuiger bleek er prima omheen te kunnen) en de wc is nog steeds wit. Wel rolt het wc-rolletje nu prima om zijn houder, is de was opgevouwen en hangt er alweer een nieuwe, zijn de kussenslopen van de bank eindelijk weer schoon, is de afwasmachine leeg en de bijkeuken opgeruimd. En oja, ik heb ook aan een paar websites gewerkt.

Verder maar een beetje rustig aan gedaan, voor vanavond staat er een spannende volleybalwedstrijd op het programma: wij van dames 3 moeten het opnemen tegen dames 2 van onze club. Ik rust nu dus maar even wat uit.


[exif=”wp-content/photos/pimpelmeesje.jpg”]

Update: ik ben blijkbaar helemaal vergeten dit logje te publiceren. Bij deze dan nog. En voor wie het weten wil: de wedstrijd hebben we gewonnen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Tussendoortje”

  1. Margo avatar

    Wat leuk al die vogeltjes! Ik heb nu ook een bol hangen en zie daar regelmatig koolmeesjes en heel brutale grote vogels zoals eksters in, de laatsten hakken er flink op los, dus dat is minder leuk.

  2. Marie-Claire avatar

    Geweldig, mijn ‘voederplaatsje’ wordt niet zo druk bezocht (..niet..) er hangt zo’n tingel-tangel in de buurt en hij hangt naast mijn voordeur dus echt rustig is het er niet.. 😕 Jammer, maar dit zijn prachtige foto’s hoor..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *