[exif=”wp-content/photos/ophettrompetterpad.jpg”]

Gistermorgen kleurde de lucht net prachtig blauw toen ik naar het werk zou fietsen. Ik besloot daarom maar met een ommetje te gaan fietsen Zo fietste ik over het trompetterpad toen ik deze lucht te zien kreeg.


[exif=”wp-content/photos/2decemberOchtend.jpg”]

Terwijl ik deze foto’s stond te maken (de camera stijf tegen een boom aangedrukt omdat ik geen statief bij mij had) hoorde ik ineens van dichtbij een gesnuif: twee buurtbewoners kwamen eens even kijken wat ik aan het doen was.


[exif=”wp-content/photos/pottenkijkers.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/opslagloods.jpg”]

Even verderop vielen mij de lampen op die buiten aan de wand van een opslagloods hingen. Dit keer was er geen boom die ik als statief kon gebruiken, op hoop van zegen dan maar de knop ingedrukt.


[exif=”wp-content/photos/scaniafabriek.jpg”]

De brug bij de spooldersluis stond open, zo had ik mooi even de tijd om een foto te maken richting de Scaniafabriek.


[exif=”wp-content/photos/spooldersluis.jpg”]

Toen de brug eenmaal gesloten was en het verkeer was doorgereden kon ik met de brugleuning als statief een foto maken van de sluis zelf. Het was wel even wachten tot er echt geen auto meer reed, want zo’n brug trilt aardig wanneer er een auto overheen denderd.


[exif=”wp-content/photos/vanafdesluis.jpg”]

Eenmaal op het werk kreeg ik nog een toetje ook: de wolkenlucht werd nog even roomzacht.


[exif=”wp-content/photos/toetje.jpg”]

En oja, die nr 1000 ? Dit is mijn duizendste logje op deze site.