Ochtend

9 December, ochtend


[exif=”wp-content/photos/borage.jpg”]

Het was zondag zulk mooi weer dat ik ondanks mijn allergiedagje even ben wezen wandelen. Een allergiedag bij mij is de hele dag niezen, proesten, in jeukende ogen wrijven en snuiten, heel veel snuiten. Een camera in de hand is dan bijna niet te doen. Ik had hem natuurlijk wel meegenomen, je weet immers maar nooit.

En ja hoor, ik zag weer wat wonderlijks. In de berm stond een hele forse borage. Ruim een halve meter hoog stond hij daar zo fris en vol knoppen alsof het hartje zomer was. Wat ook wonderlijk was, was het feit dat ik hem op de heenweg straal voorbij gelopen was.

5 gedachten over “9 December, ochtend

  1. Hé Marjon, je liep er natuurlijk aan voorbij omdat je met je neus ed in een zakdoek zat!!Zou dat kennen? 💡

    groetjes en de ballen(op maandag!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.