Ochtend

11 December, ochtend


[exif=”wp-content/photos/bank.jpg”]

Gisteren kreeg ik tegen het eind van de middag een telefoontje:: mijn nieuwe bank was binnen en of ze hem morgenavond konden brengen. Natuurlijk kan dat!

Maar waar laat ik zo snel mijn oude bank ? Iemand interesse? Hij is gratis af te halen.

6 gedachten over “11 December, ochtend

  1. Mijn moeder zat met hetzelfde probleem, de kringloop wilde het niet hebben dus zou het grof vuil worden maar dat kon pas volgende week, gelukkig heeft ze iemand kunnen charteren die het met de auto naar de Rova toe kon brengen, maar ik denk niet dat je bank in jouw auto past wel? 😐

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.