Ochtend

13 December, ochtend


[exif=”wp-content/photos/12dec08_.jpg”]

Gisteren moest ik in Slochteren zijn en omdat ik daarna tijd over had voor ik naar Groningen ging, besloot ik door te rijden naar de Dollard. Jammergenoeg was ik mijn wandelschoenen vergeten. Alhoewel ik mij afvraag of ik echt lang gewandeld zou hebben met betere wandelschoenen. De wind op de dijk was ijzig koud en leek mijn handen er af te snijden.


[exif=”wp-content/photos/12dec08_3.jpg”]

De sfeer van het licht was aan de ene kant van de dijk weer totaal anders dan die van de andere kant. Bij een sluis waardoor het water de Dollard in liep ontstond een soort van riviertje in het slik.


[exif=”wp-content/photos/12dec08_1.jpg”]

Morgen heb ik weer wat tijd, mischien dat ik er dan nog eens naar toe ga. Nu was er te weinig tijd voor een gebied wat er prachtig uit ziet.

Eén gedachte over “13 December, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.