Fotowandelingen

Hoornsemeer


[exif=”wp-content/photos/14dec08__2_.jpg”]

Vanmorgen ben ik even op de fiets van mijn schoonzusje gestapt. Het Hoornsemeer was vlakbij mijn logeeradres, een mooie gelegenheid om daar eens een paar foto’s te maken. Eigenlijk wilde ik niet gaan, het leek mij te bewolkt en grijs maar omdat de maan wel te zien was moesten er dus wel gaten in het wolkendek zijn.

Al was ik wat later dan gewoonlijk, de lucht had nog steeds de oranje gloed van een mooie zonsopgang.


[exif=”wp-content/photos/14dec08__1_.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/14dec08.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/14dec08__5_.jpg”]

Het was wel even genieten. Het fietspad dat langs het meer liep gaaf steeds prachtig uitzicht op het meer en de wolkenlucht er boven.


[exif=”wp-content/photos/14dec08__3_.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/14dec08__4_.jpg”]

2 gedachten over “Hoornsemeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.