Koude mist


[exif=”wp-content/photos/16dec08__3_.jpg”]

Vanmorgen was ik al vroeg wakker. Ik kan dan in de woonkamer gaan zitten wachten tot het tijd is om naar het werk te gaan of ik kan direct naar het werk gaan om ’s middags vroeg naar huis te gaan. Dat laatste heb ik gedaan.

Het was dan ook nog redelijk licht toen ik naar huis fietste. Overal langs de route naar huis zag ik witte spinnenwebben en blaadjes en ook bevroren druppels. Ik had mijn camera wel bij mij, maar zonder macrolens. Dat werd dus eerst naar huis fietsen, Xarak eten geven en de macrolens op de camera zetten.


[exif=”wp-content/photos/16dec08__1_.jpg”]

Aan het prikkeldraad langs het Trompetterspad waren de spinnenwebben zwaar van het ijs.


[exif=”wp-content/photos/16dec08.jpg”]

Verderop langs het pad hingen stukken draad in het prikkeldraad. Ook hier had de koude mist een klein laagje ijs aangebracht. Zo wordt zwerfafval ineens een beetje mooi.


[exif=”wp-content/photos/16dec08__4_.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/16dec08__5_.jpg”]

Maar ook het prikkeldraad zelf wist zich te tooien met het ijs.


[exif=”wp-content/photos/16dec08__6_.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/16dec08__2_.jpg”]

Het werd al snel donker, ik moest dus opschieten om bij de berenklauw te komen die verderop stond. Ik was benieuwd hoe die er uit zouden zien. En ja hoor, zoals ik had gehoopt: kleine kroonluchters zomaar in de berm. Het kon nog net, voor het te donker werd om te fotograferen.


[exif=”wp-content/photos/16dec08__7_.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/16dec08__8_.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Koude mist”

 1. Margo avatar

  Mooi hoor! Dat heb ik allemaal niet gezien! Vooral die ´kroonluchter´ is prachtig!
  Is die ene van het prikkeldraad in zwart/wit?

 2. Ank avatar

  Schitterend, ik voel een enorme spijtgevoel opkomen als ik dit allemaal zie, ik heb dat volledig gemist 🙁

 3. mot avatar

  Prachtig, dat bevroren spinnenweb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *