Winter

Koude mist


[exif=”wp-content/photos/16dec08__3_.jpg”]

Vanmorgen was ik al vroeg wakker. Ik kan dan in de woonkamer gaan zitten wachten tot het tijd is om naar het werk te gaan of ik kan direct naar het werk gaan om ’s middags vroeg naar huis te gaan. Dat laatste heb ik gedaan.

Het was dan ook nog redelijk licht toen ik naar huis fietste. Overal langs de route naar huis zag ik witte spinnenwebben en blaadjes en ook bevroren druppels. Ik had mijn camera wel bij mij, maar zonder macrolens. Dat werd dus eerst naar huis fietsen, Xarak eten geven en de macrolens op de camera zetten.


[exif=”wp-content/photos/16dec08__1_.jpg”]

Aan het prikkeldraad langs het Trompetterspad waren de spinnenwebben zwaar van het ijs.


[exif=”wp-content/photos/16dec08.jpg”]

Verderop langs het pad hingen stukken draad in het prikkeldraad. Ook hier had de koude mist een klein laagje ijs aangebracht. Zo wordt zwerfafval ineens een beetje mooi.


[exif=”wp-content/photos/16dec08__4_.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/16dec08__5_.jpg”]

Maar ook het prikkeldraad zelf wist zich te tooien met het ijs.


[exif=”wp-content/photos/16dec08__6_.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/16dec08__2_.jpg”]

Het werd al snel donker, ik moest dus opschieten om bij de berenklauw te komen die verderop stond. Ik was benieuwd hoe die er uit zouden zien. En ja hoor, zoals ik had gehoopt: kleine kroonluchters zomaar in de berm. Het kon nog net, voor het te donker werd om te fotograferen.


[exif=”wp-content/photos/16dec08__7_.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/16dec08__8_.jpg”]

3 gedachten over “Koude mist

  1. Mooi hoor! Dat heb ik allemaal niet gezien! Vooral die ´kroonluchter´ is prachtig!
    Is die ene van het prikkeldraad in zwart/wit?

  2. Schitterend, ik voel een enorme spijtgevoel opkomen als ik dit allemaal zie, ik heb dat volledig gemist 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.