Ochtend

22 December, ochtend


[exif=”wp-content/photos/tochnogeenkerstboom_1.jpg”]

Gistermorgen belde Oud-Buurman6. Oud-Buurvrouw6 had net mijn logje gelezen over mijn tevergeefse poging om een kerstboom te vinden. Manlief is schoolmeester en met het ingaan van de kerstvakantie zijn de kerstbomen in de leslokalen al opgeruimd. Een boompje was zo mooi dat het zonde was om hem weg te gooien.

Nu staat hij bij mij in de kamer, yoch nog een kerstboom voor kerst. De lichtjes hangen al, nu de ballen en slingers nog.

11 gedachten over “22 December, ochtend

 1. je kamer ziet er gezellig uit zo! ik geloof dat ik nu achter het geheim van je enorme produktie ben gekomen….. kijk je geen tv? dan moet je toch een hoop nuttige tijd over hebben.

 2. Fraai boompje. Zo alleen al met lichtjes vind ik ‘m sfeervol!
  Ik mis op de foto alleen de linten met grote kerstballen. Hangen die elders of hebben zij plaats gemaakt voor de boom? Was (en ben) zo benieuwd hoe je die linten aan het plafond bevestigd hebt, op welke hoogte de ballen hangen enzo. Vond het een briljant idee voor volgend jaar namelijk! 😎

 3. De ballen hebben inderdaad plaats moeten maken voor de kerstboom, maar ik hang ze vandaag nog op een ander plekje. (zal ik meteen even laten zien hoe ik het doe)

  En geen tv kijken ? Welnee, die staat gewoon de hele avond aan hoor. Het is alleen zo’n platte en die zie je vanaf de zijkant nauwelijks.

 4. Wat heb jij een gezellig en sfeervol huis Marmein, zalig, nodidt echt uit om lekker neer te ploffen met een stapel tijdschriften en een mok warme chocolademelk 😉

 5. De sterretjes in de lampjes krijg je door het diafragma zo klein mogelijk te maken.

  en dankjulliewel voor de complimenten!

 6. Wat een gezellige woonkamer. Ik kom daar wel een keer een cappuccino nuttigen! Die sterretjes zijn erg leuk!

 7. Je woonkamer ziet er zo gezellig Hollands uit. Ik bewonder al je fotos.

  Gezellige feestdagen toegewenst: van een koud maar zonnig Florida

  Anneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.