Uitge(z)waaid


[exif=”wp-content/photos/wolkenfront.jpg”]

Toen ik eerder vandaag naar buiten keek zag ik de blauwe lucht oprukken. Alsof er een grote bezem langs de hemel ging werden de wolken richting de IJssel geduwt. Ineens bedacht ik mij dat als de weermannen en vrouwen gelijk hadden, dit wel eens de laatste wolken voor de komende dagen kon zijn.

Ik ben snel even op de fiets gesprongen om vanaf de dijk de laatste wolken uit te zwaaien. De koude wind sneed dwars door mijn jas heen toen ik even stilstond om een foto te maken. Het koude weer komt er aan.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “Uitge(z)waaid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven