Uitge(z)waaid


[exif=”wp-content/photos/wolkenfront.jpg”]

Toen ik eerder vandaag naar buiten keek zag ik de blauwe lucht oprukken. Alsof er een grote bezem langs de hemel ging werden de wolken richting de IJssel geduwt. Ineens bedacht ik mij dat als de weermannen en vrouwen gelijk hadden, dit wel eens de laatste wolken voor de komende dagen kon zijn.

Ik ben snel even op de fiets gesprongen om vanaf de dijk de laatste wolken uit te zwaaien. De koude wind sneed dwars door mijn jas heen toen ik even stilstond om een foto te maken. Het koude weer komt er aan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Uitge(z)waaid”

  1. Ank avatar

    Mooi hoor en je hebt meteen een vlucht ganzen uitgezwaaid zie ik! Koning Winter verwelkomd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *