26 December, ochtend


[exif=”wp-content/photos/merel_1.jpg”]

Waar een stukje overgebleven vloerdeel al niet handig voor kan zijn. Ik heb gisteren een paar aan de schutting in de tuin geschroefd zodat ze mooi als voederplankje kunnen dienen. Natuurlijk wel in de buurt van ramen zodat ik eventueel foto’s kan maken.

Voor het zijraam moet ik denk ik wel even een gordijn hangen. Ook al sta ik zoveel mogelijk naast het raam, de vogels hebben mij toch in de gaten. Alleen deze merel was zo vriendelijk om even lang genoeg stil te staan voor een foto.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “26 December, ochtend”

 1. Margo avatar

  Wat een mooi licht!

 2. Joekie avatar

  mooie foto. ook leuk voor xarak dit uitzicht.

 3. Tiny avatar

  Mooie foto !!!
  Nu het kouder word zullen er wel veel meer op af komen, gezellig !!!
  En leuk om te fotograferen, we zorgen dat de ramen schoon bijven 😉
  Gezelige avond en groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *