28 December, ochtend


[exif=”wp-content/photos/27dec08.jpg”]

Het was gisteren aan het eind van de dag ijzig koud op de dijk. Overal om mij heen zijn de knallen van carbid te horen. De knallen die van dichtbij komen worden meteen gevolgd door het opgewonden gegiegel en geroep van jongens.

Voor ik op de fiets stapte om de zonsondergang te fotograferen had ik het kacheltje alvast aangedaan. De kamer was dan ook heerlijk warm toen ik aardig verkleumd weer thuis kwam. Vandaag toch eens mijn handschoenen gaan zoeken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “28 December, ochtend”

 1. Tiny avatar

  Heel mooi !!!
  Ik zag de mooie kleuren op een afstand, maar vond het te koud om naar buiten te gaan 🙂
  Jammer, had ik nu toch maar …
  gezellige zondag en groeten.

 2. frank avatar

  Aan de andere kant van de IJssel is het ook mooi, op de dijk bij Zalk, prachtig gezicht al die ganzen en ik heb daar in de polder een groep van ca. 50 Wilde Zwanen gezien, een aanrader, vooral ’s ochtends vroeg.
  😀

 3. Margo avatar

  Ik dacht even dat dit de zonsopkomst was. Zou je ook aan een foto kunnen zien of de zon opkomt of ondergaat?
  Frank kan wel mooi praten over die wilde ganzen ’s ochtends vroeg, maar waar zijn de foto’s Frank???? 😈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *