30 December, ochtend


[exif=”wp-content/photos/meeuw1.jpg”]

Altijd wanneer ik vogels zo op het ijs zie staan krijg ik het een beetje koud. Ik weet dat zij geen last hebben van die kou, maar toch. Je zou maar met je blote voeten op het ijs gaan staan….

Even verderop was het een drukte van belang onder de wilg. De onderste takken van de wilg hebben het water een beetje open gehouden en is nu een heuze badplaats geworden voor de merels, spreeuwen en mussen. Helaas heb ik geen telelens om daar foto’s van te maken.

Hoe zou het trouwens zijn met het ijs hier in de buurt? Dat moet ik toch eens uit gaan zoeken. Mischien dat ik woensdagmiddag dan vrij neem om eens te kijken hoe schaatsen ook maar weer moet. Het is al weer een paar jaar geleden dat ik geschaatst heb.


[exif=”wp-content/photos/meeuw2.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “30 December, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  Moedig.. ik héb niet eens schaatsen meer..
  Maar moet zeggen, zou het ook graag weer eens doen, misschien volgend jaar..

 2. Fred avatar

  Hallo
  Ik wens jullie een goed en zeer gezond 2009,
  ook veel foto´s maken.
  Groetjes
  Fred

 3. CollegaH avatar
  CollegaH

  Hallo Marjon. Gelukkig zijn er ook nog mensen die “werken” .

  Zie http://www.ijsverenigingwvf.nl/

 4. Marmein avatar

  Aha, en ze gaan vandaag open zie ik. Zouden ze daar ook schaatsles geven?

  ps CollegaH: mijn nieuwe beeldschermen zijn vandaag binnengekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *