1 Januari, ochtend


[exif=”wp-content/photos/1jan09.jpg”]

Bij het licht van het vuurwerk lichtten de bomen gisteravond wit op. De mist was op de takken aangevroren. Toen ik vanmorgen naar buiten keek bleken de bomen het meeste van de rijp alweer verloren te zijn.

In de schemering kon ik niet goed opmaken of de bomen nu wel of niet wit waren. De ene keer leek het van wel, de andere keer weer niet. Pas toen ik na het maken van de foto weer naar huis liep zag ik het: de rijp zat maar aan 1 kant van de takken. Als het straks wat lichter is toch maar eens wat foto’s daarvan maken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “1 Januari, ochtend”

  1. Margo mobiel avatar

    Ook goeiemorgen!
    Dat je maar veel mooie foto’s mag maken in 2009 Marmein!
    Heel veel geluk in het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *